Op zoek naar een website maker kwam ik via iemands website de link naar Pauline tegen.

Bij een website horen namelijk mooie foto’s,  vind ik. Maar wie kan jou zo op beeld zetten zodat jouw unieke energie van de foto straalt en iemand die je website bekijkt zich aangetrokken voelt door jouw energie?

Alles is energie onze eerste taal is energie… en niet de woorden die we spreken of lezen.

 En heb uit nieuwsgierigheid over hoe een dergelijke Empowerment shoot plaats vind haar E Book gedownload.

Ik voelde direct dit is wat ik momenteel mag gaan doen. Als ik zichtbaar wil worden en mijn unieke energie wil laten zien moet ik bij Pauline zijn.

Dit wordt een shoot en coaching, kijken naar mezelf en mijn innerlijk waar die overtuigingen allemaal vandaan komen die maken dat ik niet zichtbaar Durf te zijn… Pauline was vanaf het eerste gesprek een uitnodiging voor mij om kwetsbaar te zijn en echt te gaan kijken naar mij…

Liefdevol , warm en vol met compassie. Dat zorgt ervoor dat ik mij niet schaamde maar open en eerlijk en kwetsbaar alles deelde. Heel belangrijk om tot een transformatie punt te komen.

 Pauline voelt heel goed aan in de coaching gesprekken waar voor jou als fotomodel de punten liggen die zichtbaar mogen worden. Waar je zelf nog twijfelt, of aan mag werken om het positief te gaan zien. Zij vertaald naar jou vanuit de “kijker” , klant hoe andere  jou ervaren en dat is een big eye opener. Dat is vaak zoveel malen liefdevoller dan we naar ons zelf kijken en onszelf daardoor tegen houden.

 Want we stappen allemaal in de zelf kritische ik en beoordelen ons zelf vaak harder op uiterlijk en voorkomen dan een ander dat doet.

 Pauline weet die dunne lijn die onszelf tegenhoud met zachtheid,  compassie en begrip heel goed te verwoorden en jou uit te nodigen om met haar mee die stap te zetten. Zowel in de gesprekken als tijdens de shoot coachte ze mij door die onzekerheden en zelf kritiek heen.

Ze legt je prachtig vast op beeld en heeft ook nog oog voor detail. Ontroerend mooi zijn dan ook de beelden die ze voor jou selecteert en in een slideshow laat zien.

Het proces dat je doormaakt van begin tot einde zie je duidelijk in de shoot terug. En wat ik belangrijk vind ik zie Mij zelf!

Dat doet de coaching van Pauline het maakt je bewust van alles wat er mag zijn aan jou unieke zelf. En ook de prachtige foto’s die ze maakt.

Daarin zie ik mijzelf mijn energie, niet een gemaakt foto model of ongemakkelijke shoot.

 Al met al ben ik enorm blij dat ik haar ontdekt heb.

Ze is een mooie warme lieve persoon die ervoor zorgt dat je uit je comfortzone stapt zonder dat het gemaakt gek of niet als jezelf aanvoelt.

 De Empowerment shoot is een kado voor jezelf.

Pauline zorgt ervoor dat je echt een dag bezig bent met jezelf en zorgt ze samen met haar man dat je even weg bent uit jouw omgeving. Om te landen en bezig te zijn met jezelf en de shoot!

 Lieve Pauline Bedankt!

 Ps heb je nog geen website… dan ook is deze shoot een mega aanrader voor jezelf!

Cameravrees bij vrouwen tijdens een fotoshoot

Cameravrees bij vrouwen tijdens een fotoshoot. Empowerment fotografie helpt dit te overwinnen. Pauline Kuiper blog

Empowerment fotografie voor vrouwen

Coaching en empowerment door fotografie. Speciaal voor vrouwen: doorbreek je patronen en kom in je kracht! Fotografie als creatieve therapie. Pauline Kuiper Ede.

Pin It on Pinterest