Pauline Kuiper

Fotografie en coachen, kan dat samen? In mijn hart was een idee geboren. Na wat zoekwerk bleek dat dit met name in Amerika al veel wordt toegepast onder de naam; ’therapeutic photography’. Toen ik ook nog eens een opleiding hiervoor kon doen werd mijn idee werkelijkheid! Empowerment fotografie en True colors waren geboren!

Naast mijn bachelor social work ben ik opgeleid als weerbaarheidstrainer, life consultant en later als therapeutisch fotograaf. Als coach en hulpverlener heb ik vooral gewerkt met tienermeiden, vrijwilligers en vrouwen. Daarnaast ben ik auteur en fotograaf van het boek: ‘Brus, (on)breekbare liefde’ waar ik regelmatig lezingen over geef bij organisaties en op congressen. (zie www.paulinekuiper.nl)

Het is zo gaaf dat ik mijn liefde voor coaching nu kan combineren met mijn liefde voor fotografie. Fotografie is z’on onwijs krachtig middel. Het legt dingen bloot die we anders niet zien en helpt om jezelf te accepteren en krachtiger te maken.

Ook in de lifestyle shoots is fotografie voor mij meer dan het vastleggen van een moment. Het is stilstaan bij kleine en grote gebeurtenissen uit het leven en het laten zien van verschillende vormen van liefde.

Naast coach en fotograaf ben ik ook moeder van twee prachtige dochters: Grace & Sarelie.
Ik ben getrouwd met Nathanael en samen wonen we het iddylische Eexterveen in Drenthe.  We houden van spontane uitjes, gek dansen in de woonkamer, mooie series (Poldark!) en als het even kan: reizen.

Daarnaast zijn we enthousiast over onze BnB in de tuin en staat het starten van een stichting die onderwijs en ondersteuning geeft bij gebrokenheid en trauma op de agenda.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten!

Captivating

Means to hold the attention of someone by being extremely interesting, exciting, pleasant or attractive

Pin It on Pinterest