Pauline Kuiper

Fotografie en ik horen bij elkaar. Het is mijn passie, mijn taal. Noem me hopeloos romantisch, maar ik geloof dat fotografie de wereld een stukje mooier kan maken.

Fotografie is voor mij meer dan het vastleggen van een moment. Het is stilstaan bij kleine en grote gebeurtenissen uit het leven en het laten zien van verschillende vormen van liefde.

In mijn werk in de zorg kwam ik veel gebrokenheid tegen. Op een dag zei een collega tegen mij: “Ik wil zo graag bezig zijn met schoonheid in plaats van gebrokenheid.” Die opmerkingen kwam bij me binnen. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera in 2010 en fotografeerde alles wat ik zag. Steeds vaker zag ik dat schoonheid, juist ook in gebrokenheid een kracht is die versterkt en ontroerd.

Naast fotograaf ben ik ook moeder van een prachtige dochter: Grace. Ik ben getrouwd met Nathanael en samen wonen we het iddylische Eexterveen in Drenthe.  We houden van spontane uitjes, gek dansen in de woonkamer, mooie series (Poldark!) en als het even kan: reizen. 

Daarnaast zijn we enthousiast over ons gloednieuwe gastenverblijf en zullen we in het voorjaar van 2022 een coachingstak aan ons bedrijf toevoegen. 

Captivating

Means to hold the attention of someone by being extremely interesting, exciting, pleasant or attractive

Pin It on Pinterest