Empowerment fotografie

“Coaching door fotografie”.

Empowerment fotografie zet je in je kracht!

Herken je dat? Dat je zo graag wil leven vanuit wie je echt bent? Dat anderen mogen zien hoe mooi jouw hart is? Dit kan super spannend voor je zijn dan voel je dat er iets binnenin niet helemaal lekker zit, Dat je bang bent om zichtbaar te zijn of denkt niet mooi genoeg te zijn bijvoorbeeld. Terwijl jij bedoeld bent om te staan en te schitteren. Jouw unieke energie en schoonheid mogen gezien worden! Ik help je graag jouw kracht en schoonheid te (her)vinden en voor eens en altijd een statement te maken dat jij goed genoeg bent. Lieve vrouw, jij bent sterk en kwetsbaar tegelijk. Richt je op en sta op in je kracht!   

Ik ken deze reis ook en ik  besefte me dat ‘stilstaan‘  en contact maken met jezelf, gewoon even voelen hoe het met je hart is, best lastig is. Terwijl het investeren in jouw heelheid niet alleen goed is voor jezelf, maar juist ook voor de mensen om je heen die je zo lief hebt.

Daaruit ontstond mijn passie om coaching en fotografie samen te brengen in een krachtig traject, specifiek opgebouwd rondom jouw knelpunten en volledig maatwerk.

In de Empowerment fotografie trajecten leer je om weer contact te maken met jezelf. Om uit te stappen in jouw kracht en schoonheid en om letterlijk anders naar jezelf te kijken. Het is goed voor jou en jouw hart.

Waarom fotografie?
Juist door jou te fotograferen gebeurt er van alles. Denk maar eens aan wat je voelt als iemand ineens voor je staat met een grote camera. Ineens ben jij je bewust van jezelf, misschien onzeker of weet jij je geen houding te geven. Daarbij werkt fotografie als een vorm van creatieve therapie. Het geeft letterlijk ‘beeld’ van jezelf waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Ik help je graag om die ene stap te maken, die ene angst te overwinnen en uit te stappen in jouw unieke waarde!

Lees verder en ontdek welk traject bij jou past!

 

Klik hier voor de uitgebreide brochure!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

9 + 4 =

Het verhaal van Vivian

Op zoek naar een website maker kwam ik via iemands website de link naar Pauline tegen. Bij een website horen namelijk mooie foto's,  vind ik. Maar...

Empowerment fotoshoot voor persoonlijke groei

Hoe zie jij eruit als je geen last meer hebt van minderwaardigheid of negatieve gedachtes over jezelf? Hoe zie jij eruit als je stopt met overleven en jezelf eindelijk de erkenning geeft die je nodig hebt?

Een Empowerment traject voor persoonlijke groei is voor jou als je graag wil uitstappen in je kracht en schoonheid! Je kracht ervaren, afrekenen met belemmerende overtuigingen en je eindelijk weer eens echt ‘ vrouw’ voelen na alles wat er is gebeurd.

Eigenlijk is dit traject geschikt voor elke vraag of doel. Het is namelijk maatwerk, speciaal voor jou.
Ik hanteer alleen de volgende vaste onderdelen: 

Deel 1: De coaching sessie
We starten met het afspreken van een eerste coachingssessie. Voorafgaand heb je een vragenlijst ingevuld zodat we globaal weten waar je in wil groeien. Tijdens deze sessie nemen we de tijd om te ontdekken waar je tegenaan loopt en onderzoeken we wat je hierbij nodig hebt. We focussen altijd op het bekrachtigen van wie je al bent. Van daaruit kiezen we voor een concreet doel om mee te nemen in de fotoshoot.

Deel 2: de fotoshoot
Aan de hand van jouw persoonlijke doel ontwerpen we een fotoshoot met een passende setting in zowel locatie, styling en attributen. Die je gaat helpen om je bewust te worden van je knelpunt, maar je ook de mogelijkheid geeft om daar een stap in te nemen om in je kracht te gaan staan!  Ik coach je tijdens de shoot en geef je waar nodig opdrachten om je doel te behalen.

Deel 3: De Evaluatie sessie
Samen bekijken we voor het eerst jouw foto’s. We praten door over wat je ziet en wat het met je doet. Ook kijken we opnieuw naar jouw persoonlijke doel en bespreken we hoe je verder kan gaan op deze nieuwe weg!

Empowerment fotoshoot voor zakelijke groei

Wil jij graag meer zichtbaar zijn als ondernemer of tijdens je werk? Vind je het moeilijk om jezelf te presenteren voor een groep of om jezelf een houding te geven als mensen naar je kijken? Zie je er al zolang tegenop om foto’s te laten maken voor jouw website of Linkedin?

Een Empowerment traject voor zakelijke groei is voor jou als je graag foto’s wil hebben voor je werk of bedrijf die echt laten zien wie jij bent!

Eerst gaan we aan de slag met het versterken van jouw kracht en het ontdekken wat jou uniek maakt in je werk of bedrijf.

Dit traject is anders omdat het naast jouw persoonlijk leerdoel ook aandacht geeft aan technieken om jezelf goed te presenteren en je ook voor de camera krachtig te voelen. Dit helpt je om je een houding te geven en je zeker te voelen wanneer je voor een groep moet staan of zakelijk jezelf wil laten zien. Dit traject past ook goed bij jou als je een hekel hebt aan op de foto gaan, maar het nodig is voor je werk.

Ook dit traject bestaat uit een coachingsessie, een fotoshoot en een evaluatie sessie.

Na dit traject ben je gegroeid in jouw kracht op zakelijk gebied en weet je beter hoe je jezelf kan presenteren. De foto’s van de shoot zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik op je website of op Linkedin

Lees meer in de uitgebreide brochure!

Empowerment fotoshoot voor tieners

Het is best ingewikkeld.. opgroeien tussen al die plaatjes van perfecte vrouwen, zonder pukkel of enig minpuntje. In de wereld van instagram en snapchat gaat het veel over selfies. Inclusief ‘ glamfilter’ en uitdagende pose. Je zou bijna denken dat tienermeiden tegenwoordig allemaal zelfverzekerd zijn.

Toch is dit helaas vaak het tegenovergestelde. Daarom is dit traject de ultieme combinatie tussen echt mooie foto’s en het versterken van jouw zelfvertrouwen en lichaamsbeeld.

Een Empowerment traject voor tieners is speciaal opgezet om jou als jonge vrouw te helpen om positief naar jezelf te kijken. Het focust zich op jouw sterke kanten en versterkt deze. Een krachtig traject waarin je leert om meer te leren wie je bent en wat jouw schoonheid is! Een echte selfie boost!

Worstel jij met hoe je eruit ziet en vind je het eng om jezelf te zijn, en wil je ontdekken hoe je jezelf op een gezonde manier mooi kan vinden, zonder arrogantie? Dan help ik je graag om jouw unieke schoonheid en kracht te ontdekken!

In dit traject worden technieken uit de weerbaarheidsmethode gecombineerd met gesprek, denk hierbij aan onderwerpen als wensen/ grenzen, zelfwaardering en lichaamsbeeld.

Ook dit traject bestaat uit een coachingsessie, een fotoshoot en een evaluatie sessie.

Na dit traject durf je jezelf meer te laten zien en weet je wat zelfvertrouwen betekent en hoe je dit kan inzetten in jouw leven!

Lees meer in de uitgebreide brochure!

Een Empowerment fotografie traject bestaat uit de volgende elementen:

N

Intake vragenlijst: snel zicht op jouw knelpunt zodat we gelijk de diepte in kunnen gaan.

N

Coachingsessie 1: Inzicht in de kern van je probleem en duidelijkheid over wat je gaat helpen

N

Coachingsessie 2: De uitgebreide shoot, volledig ontworpen op jouw persoonlijke doel en statement

N

Coachingsessie 3: Presentatie van jouw fotoverhaal op een filmische manier. Gesprek over wat jij ziet en wat het met je doet. Tips voor hoe je verder kan groeien.

N

Online gallery: Unieke beelden die jouw kracht en schoonheid laten zien! Je kiest zelf jouw mooiste uit!

N

Klanten garderobe (jurken) en stylingadvies

N

Mini-album naar keuze en meerdere opties voor nabestellen foto en fotoproducten.

N

Verschillende pakketten:  tarieven beginnen bij 
 € 299,- voor het hele traject.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

8 + 4 =

Klik hier voor de uitgebreide brochure!

Overnacht in onze B&B

Woon je verder weg? Geen zorgen, boek gerust je shoot of traject en overnacht dan GRATIS! in ons gastenverblijf!

Of kom lekker uitrusten

en bekijk en boek direct via AirBnb!

Pin It on Pinterest